top of page

Over Mij

DSC05814.jpg

5 jaar geleden begon mijn avontuur wat me gebracht heeft tot waar ik nu ben. Wat ben ik ontzettend blij dat ik de stap genomen heb om mijn passie te ontdekken, met succes!

Aangenaam! 

Leer een enthousiaste fotografe kennen die van haar passie haar werk maakte.

Een creatief persoon ben ik altijd al geweest, vanaf jongs af aan wist ik al dat het hebben van een creatieve uitlaatklep een must voor mij is. 

Ik uitte mijn creativiteit in allerlei vormen, van tekenen tot toneelstukken schrijven. Op de middelbare school nam ik extra kunst en cultuur lessen. 

Hoe meer ik me verdiepte in beeld en kunst, hoe meer het mij opviel dat ik me kon blijven verwonderen over de kleinste details van iemands werk.

Het is voor mij net hoe iemands haar valt, hoe het licht iemands gezicht op precies de juiste manier raakt, de manier van kleurgebruik of compositie wat een beeld echt bijzonder maakt waardoor je blijft kijken.

Vanuit de verwondering die ik heb voor mooie details, composities en kleuren is mijn passie ontstaan die ik nu trots elke dag uit mag voeren!

The most unexpected moments are usually the most beautiful

Lucky you i know how to capture them

Get in touch

Tel: 06-52665987

Email: info@elisasnijders.nl

Bergen op Zoom (NB)

Alleen op afspraak

Bedankt voor je bericht!

Nu je al iets meer over mij weet, ben ik benieuwd of ik met mijn passie iets voor jou, jouw familie, project, evenement of bedrijf kan betekenen.

Wil jij hier ook achter komen? Neem dan een kijkje op de mijn diensten pagina of laat hierboven een berichtje achter, en wie weet spreken wij elkaar snel.

bottom of page