top of page

Jullie trouwdag

Na al die voorbereidingen is het eindelijk zover, jullie mooie dag wordt werkelijkheid. Een dag die jullie nog jaren lang zullen herbeleven en van na zullen genieten.

Hoe fijn is het als deze dag dan professioneel en tot op de kleinste details wordt vast gelegd door een fotografe die met jullie mee geniet!

Ik kan die fotografe zijn die al jullie blijvende herinneringen met zorg en passie vast legt.

Kennismaking

Ik vind het gigantisch belangrijk dat jullie je als bruidspaar op jullie gemak voelen bij mij. 

Hierom is een goede kennismaking belangrijk. Tijdens een persoonlijk (of zelfs telefonisch) kennismakingsgesprek hoor ik graag jullie wensen en visie voor jullie dag aan, dan vul ik voor jullie in hoe ik daarop aansluit. 

Hebben we een wederzijdse klik? En mag ik uiteindelijk de gelukkige bruidsfotografe zijn? Dan houden we onbeperkt telefonisch contact tot en met de bruiloft, en plannen we voorafgaand aan de grote dag nog een aantal momenten in om op de details in te gaan!

WeddingdayJ&D-3461.jpg
_ESF0607-bewerkt.jpg
Ik op jullie dag

Op jullie dag ben ik er wel, maar ben ik er ook niet! Hiermee bedoel ik dat ik er niet ben om jullie dag over te nemen.

Ik laat jullie en jullie gasten genieten en leg die spontane momenten zo onopvallend mogelijk vast

Aan jullie de taak om te genieten!

Aan mij de jacht op die speciale momenten die jullie dag echt bijzonder maken, net die hand die oma op je schouder legt, dat ene kindje die verwonderd naar de jurk zit te kijken, de bridal squad die achter de schermen snel nog even een verrassing klaarzet. En dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn buitensporige liefde voor de vaak kleine, maar o-zo-belangrijke details!

Vanaf het eerste moment tot het laatste moment, en vaak nog daarna, sta ik  klaar om geen moment te missen. 

Album

Na jullie dag is het alleen nog maar nagenieten, een mini album is altijd inbegrepen. Een compleet trouwalbum is ook zeker mogelijk.

Dan vatten we jullie dag samen in een prachtig trouwalbum met ruime keuze in hoogwaardige materialen en kleuren, perfect af te stemmen op jullie kleurenpalet en stijl van de dag en aankleding.

Natuurlijk kom ik bij jullie langs met allerlei samples en voorbeeld albums.

_DSC8469.jpg
Contact

Gaan jullie trouwen? En willen jullie graag meer informatie ontvangen over mij als trouwfotograaf? Meld je hieronder aan voor mijn persoonlijke trouwbrochure en lees meer over mijn werkwijze, tarieven en tips!

WeddingdayP&R-5973.jpg
Trouwbrochure aanvragen

Bedankt voor de inzending!

Liefs,
Elisa 
bottom of page