top of page

Algemene voorwaarden

 

De fotografe (ook wel; Elisa Snijders handelend onder de naam Elisa Snijders Fotografie) kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotosessie.

In geval van overmacht is de aansprakelijkheid van de fotografe beperkt tot het reeds betaalde bedrag voor de fotosessie.

De fotografe behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen. Bij het boeken van een fotosessie gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Van deze algemene voorwaarden kan niet afgeweken worden tenzij met schriftelijke toestemming van de fotografe.

De reportage

Voor aanvang van de Reportage wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant beiden schikt.

In geval van slechte weersomstandigheden (regen, zeer donkere lucht) mag een buiten-reportage op de dag zelf (minimaal 4 uur voor aanvang) worden afgezegd door beide partijen.

Afzeggingen om andere redenen dienen minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie doorgegeven te worden. Indien dit niet binnen de termijn gebeurt zal 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht kunnen worden.

De Foto’s - Betreft consumenten

Binnen enkele dagen na de fotosessie ontvangt de klant een online galerij met daarin de door Elisa Snijders Fotografie geselecteerde foto’s. Deze foto’s zijn enkel kleur- en licht-gecorrigeerd, absoluut nog niet het eindproduct. Deze foto’s zijn dan ook enkel bestemt voor de klant om de gewenste foto’s uit te kiezen.

Deze foto’s mogen dus voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt door de klant.

Er kan geen beroep gedaan worden op foto’s die volgens Elisa Snijders Fotografie niet geschikt zijn om te tonen.

Na het kiezen van de gewenste foto’s zal de klant binnen 3 weken de gekozen foto’s digitaal ontvangen, mits de klant de betaling volledig voldaan heeft.

De gekozen foto’s blijven na de dag van aflevering 30 dagen online beschikbaar.

Betaling is contant mogelijk of met een bankoverschrijving. De fotosessie wordt minimaal 48 uur voorafgaand aan de fotosessie volledig betaald door de klant.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen blijven exact 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Cadeaubonnen zijn in geen geval inwisselbaar voor geld; ook niet als wisselgeld wanneer het totaalbedrag van de dienst of afdruk kleiner is dan de waarde van de cadeaubon.

Auteursrecht

Bij het boeken van een fotosessie geeft de klant Elisa Snijders Fotografie toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals portfolio, nieuwsbrief, sociale media, fora, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

Wilt de klant een specifieke foto niet online terugzien kan dit overlegd worden. Wil de klant vrijwel geen enkele foto online hebben, zal tegen extra kosten een alternatief worden gevonden.

De fotografe blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s.

De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale mediakanalen of elders op internet.

Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan. Bijsnijden is daarentegen wel toegestaan.

Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.

Klachten

Klachten dienen maximaal 3 dagen na ontvangst van de foto's kenbaar gemaakt te worden. De fotografe heeft het recht om binnen redelijke termijn vervangend werk te leveren.

Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen.

Bij ontevredenheid zal eventueel een nieuwe afspraak gemaakt worden om het gewenste doel te bereiken.

Privacy

Elisa Snijders Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc.) doorgeven aan derden of openbaar maken.

_DSC5270.jpg
naamloos-2-1100.jpg
bottom of page