top of page

Werkwijze Fotoshoots

Voorafgaand aan de fotoshoot


Voorafgaand bespreken we samen jullie wensen, met betrekking tot locatie, gezelschap, decor, sfeer en stijl. 

Wil je weten wat voor fotosessies allemaal mogelijk zijn en wat ze kosten? Klik dan even door naar mijn diensten pagina.

Voor de sessie ben ik ruim van te voren op de locatie aanwezig, zodat ik de mooiste plekken alvast kan selecteren of om een eventueel decor op te zetten.

Tijdens de shoot


Zal ik jullie zoveel mogelijk op jullie gemak laten voelen voor de camera. Natuurlijk kan het in het begin een beetje spannend of ongemakkelijk zijn, dit is hartstikke normaal, zeker als je niet gewend bent om voor de camera te staan.

Maar geen zorgen, om iedereen een beetje los en in de stemming te krijgen heb ik altijd wat opdrachtjes in mijn achterzak. Bij opdrachtjes kun je denken aan wedstrijdjes of spelletjes voor een kinder-fotoshoot maar ook voor bijvoorbeeld een love shoot heb ik een hoop in petto.

Waarom hou ik van dit soort opdrachtjes? De reacties zijn zo puur en totaal niet gericht op mij en mijn camera maar juist naar elkaar, om wie het gaat!

Door de fotoshoot heen zullen er afwisselend rustigere en drukkere momenten zijn, zodat jullie een afwisselende reportage krijgen te zien van de shoot met voldoende keuze.

Familieshootmarinmarvin-157.jpg

Spontane foto’s, daar ga ik voor

Na de shoot: kiezen maar!


Enige tijd na de sessie ontvangen jullie een link naar een online galerij, hierin zitten alleen de mooiste en beste foto’s van de fotoshoot voor jullie om uit te kiezen. Deze foto’s heb ik al bewerkt met kleuren en licht in mijn eigen stijl, op deze manier hebben jullie een goed beeld van hoe het eindresultaat ongeveer gaat worden.

Afhankelijk van het aantal afgesproken foto’s kiezen jullie hier de foto’s uit. Keuzestress? Extra digitale foto’s bijbestellen is altijd mogelijk. (€7,50 per foto)

De foto’s die jullie willen ontvangen kun je aangeven door een soort like te geven, heel gemakkelijk dus! Ook kleine verzoeken kunnen makkelijk achtergelaten worden per foto. Extra verzoeken kunnen van alles zijn. Dus wanneer jullie een foto leuk vinden maar er zit bijvoorbeeld net iets in de weg op de achtergrond dan is de kans groot dat ik het op kan lossen met bewerken!

Eenmaal gekozen gaan er maximaal maximaal 3 weken overheen voordat jullie het eindresultaat ontvangen. Vaak is dit al eerder, afhankelijk van de drukte en bijzonderheden in de bewerking. Jullie ontvangen de foto’s in een online-galerij met een download functie. Deze galerij blijft 30 dagen online staan.

Aan het einde van de rit


hoor ik graag van jullie hoe alles bevallen is, de foto’s, de sfeer en de werkwijze. Als jullie het leuk vinden kan dit in de vorm van een recensie op bijvoorbeeld Facebook of google

Ook voor negatieve feedback sta ik hartstikke voor open, juist op die manier kunnen bepaalde punten verbeterd of voorkomen worden.

Liefs, Elisa

bottom of page